Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Αριδαία: Επικίνδυνη για πεζούς και οχήματα η σχάρα στα ψαράδικα


Ίσως θα πρέπει να γίνει πρώτα το κακό και μετά να κινητοποιηθεί ο Δήμος Αλμωπίας. Αναφερόμαστε στη σχάρα που υπάρχει τοποθετημένη στην περιοχή των ψαράδικων, στο κέντρο της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, η σχάρα έχει «κάτσει», με αποτέλεσμα να διατρέχουν κίνδυνο τραυματισμού οι διερχόμενοι πεζοί και υλικών ζημιών τα οχήματα. Καθημερινά, πολλά αυτοκίνητα παθαίνουν ζημιές, ενώ είναι θέμα χρόνου να γίνουν τα χειρότερα αν δεν επισκευαστεί το σημείο.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, έχουν απευθυνθεί επανειλημμένα στους αρμόδιους φορείς ζητώντας αντικατάσταση της επικίνδυνης σχάρας, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα.

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη aridea news τώρα σοβαρά μόνο αυτό κρίνεται επικίνδυνο στην Αριδαία;αν ναι υπάρχει πολύ ποίο επικίνδυνο πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΒΡΕ ΚΙΤΣΟ?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News