Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Πτώματα σκύλων, κόκαλα και δέρματα - Άγνωστος δράστης βασανίζει και πυροβολεί σκύλους στην Καστοριά


Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Καστοριάς, όταν ύστερα από καταγγελία έφτασαν σε βουνό στην περιοχή Μανιάκοι για να ανακαλύψουν ένα ζοφερό τοπίο με πτώματα σκύλων.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ζωοφιλικής Ομοσπονδίας Σωματείων Αττικής Σαρωνικού δύο σκύλοι βρέθηκαν νεκροί στην περιοχή Μανιάκοι της Καστοριάς. Κάποιος είχε βασανίσει άγνωστο αριθμό σκυλιών, τα είχε αλυσοδέσει και στη συνέχεια τα πυροβόλησε…

Μάλιστα, το ένα από τα δύο σκυλιά ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ στο ίδιο σημείο εντοπίστηκαν κόκαλα, κρανία και δέρματα σκύλων, γεγονός που υποδηλώνει πως κάποιος κακοποιεί και σκοτώνει συστηματικά σκύλους…

Η Ζωοφιλική Ομοσπονδία Σωματείων Αττικής Σαρωνικού επικήρυξε με 1.000 ευρώ τον άγνωστο δράστη αναζητώντας πληροφορίες για τον δολοφόνο.

Την Δευτέρα θα υποβληθεί αίτηση στην Εισαγγελέα ώστε να δώσει εντολή να ελεγχθεί το στίγμα από τα κινητά όσων πέρασαν από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News