Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Κρήτη: Απίστευτες εικόνες από το δωμάτιο που ισοπεδώθηκε από τον βράχο - Πώς έγινε η ασύλληπτη τραγωδία


Συγκλονίζουν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την τραγωδία στην Ιεράπετρα και την ισοπέδωση καταλύματος από βράχο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα ηλικίας 45 ετών και να τραυματιστεί ο 10χρονος γιος της.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα, όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και έπεσε πάνω στα δύο ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονταν στο σημείο, ισοπεδώνοντάς τα.

Το ένα δωμάτιο ήταν άδειο, ωστόσο στο δεύτερο διέμενε μία οικογένεια από τη Σλοβενία που απολάμβανε τις διακοπές της. Μάλιστα, ήταν το τελευταίο βράδυ τους στο νησί, καθώς ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν σήμερα.

Και τα δύο δωμάτια μετατράπηκαν σε ερείπια καθώς ταβάνι, τοίχοι καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο 50χρονος σύζυγός της κατάφερε και απεγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, ενώ ξεκίνησε να ψάχνει στα ερείπια την οικογένειά του.

Συνολικά κινητοποιήθηκαν 50 πυροσβέστες από διάφορες υπηρεσίες της Κρήτης με 20 οχήματα, στο έργο συνέδραμαν και πυροσβέστες από την 3η ΕΜΑΚ, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια μετέβαιναν όλο και περισσότερες δυνάμεις στο σημείο. Παρόντες στο σημείο ήταν ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Μέσα σε λίγη ώρα εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο 10χρονος και στη συνέχεια οι έρευνες στράφηκαν στην 45χρονη.

Πέντε ώρες αργότερα, οι διασώστες εντόπισαν και απεγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία όμως είχε ήδη χάσει τη ζωή της.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τόσο ο σύζυγος όσο και ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας. Και οι δύο δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News