Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Σε απόγνωση οι αγρότες της Αλμωπίας: «Δεν μας πείθουν πλέον οι υποσχέσεις και οι χειραψίες»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΓΡΟΣ”

Μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως είναι το τεράστιο κόστος παραγωγής (τιμή πετρελαίου, αυξήσεις στις τιμές των αγροεφοδίων και των ζωοτροφών, αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος), αλλά και το αίσχος των ανοιχτών τιμών και των απαράδεκτα χαμηλών τιμών παραγωγού για την πλειοψηφία των αγροτικών προϊόντων που διαμορφώνουν οι εμποροβιομήχανοι, καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη γενική συνέλευση του αγροτικού συλλόγου την Κυριακή 9/10/2022 στις 18:00 στο κτήριο της κοινότητας Φούστανης.

Η συνέλευση αυτή, εντάσσεται στον προγραμματισμό για τις συντονισμένες κινητοποιήσεις που θα γίνουν το τριήμερο 11, 12 και 13 Οκτώβρη από Αγροτικούς Συλλόγους της κεντρικής Μακεδονίας, όπως αποφασίσαμε στη μεγάλη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια στις 22 Σεπτέμβρη με εκπροσώπους από αγροτικούς συλλόγους 7 νομών.

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 22 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη στην Agrotika. Δεν μας πείθουν πλέον οι υποσχέσεις και οι χειραψίες.

Δεν ανεχόμαστε να μας διαιρούν με επιδοτήσεις κοροϊδία, βάζοντας κριτήρια όπως συνεταιρισμένος ή μη. Δεν μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα από αυτά που έχουμε ανάγκη. Τα όποια ‘’voucher’’ και ‘’pass’’ αποτελούν στάχτη στα μάτια, έχουν τελειώσει μέχρι να βάλουμε το κλειδί στη μίζα του τρακτέρ. Είμαστε παραγωγοί, επενδύουμε χρήματα στην καλλιέργεια, κόπο και ιδρώτα. Απαιτούμε το αυτονόητο, να πληρώνεται ο κόπος μας, να πουλιέται η παραγωγή επιτρέποντάς μας να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News