Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Αριδαία: Παράπονα πολιτών για τα σκουπίδια - «Σχεδόν μια εβδομάδα έχει να περάσει απορριμματοφόρο» (ΦΩΤΟ)


Σχεδόν μια εβδομάδα έχει να περάσει απορριμματοφόρο για να αδειάσει τους κάδους. Αυτό μας καταγγέλλει αναγνώστης μας από γειτονιά της Αριδαίας.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε, είναι από την οδό Πολυτεχνείου και επιβεβαιώνουν την άσχημη εικόνα που υπάρχει στον τομέα της καθαριότητας. Σπασμένοι κάδοι, σκουπίδια που ξεχειλίζουν, βρωμιά και δυσωδία. Όπως μας αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, τα αδέσποτα κάνουν πάρτι.






 

2 σχόλια:

  1. Ανακριβειες και μαλακιες γενικοτερα στο αρθρο..ας τα δουμε απο την αρχη!
    Η Αριδαια ειναι το κεντρο του Δημου μας..δεν υφισταται να λετε οτι εδω και μια εβδομαδα δεν περναει απορριματοφορο..αυτο δεν γινεται ουτε στα πιο αποκοσμα χωρια μας..το πιθανοτερο ειναι να βρισκεται ενας μονο καδος επι της οδου που αναγραφεται με αποτελεσμα να γεμιζει πολυ γρηγορα..συν τοις αλλοις απο οτι βλεπω στις φωτογραφιες που τραβηξε ο Χ-Ψ πολιτης ο καδος αν ειχε στομα θα βογγουσε..(απορροια αυτου το σπασιμο των καδων)..τα αδεσποτα κανουν παρτι..σεβαστο..γνωριζουμε πολυ καλα και για το θεμα με τα αδεσποτα στην περιοχη αλλα ειναι αλλο κεφαλαιο..οταν ενα σκυλι ή μια γατα δεν ξερω τι δει αυτη την κατασταση στους καδους δεν θα βουτηξει μεσα να αναζητησει τροφη; και συνεχιζετε να πετατε διχως αυριο αντι να αναζητησετε καποιον αλλο καδο ή να καλεσετε ωστε να ενημερωσετε για το προβλημα..συνεπως ειστε υπευθυνοι για την βρωμια οταν εσεις οι ΙΔΙΟΙ τιγκαρετε ΕΝΑΝ μονο καδο..προσοχη στις κατηγοριες παιδια δεν σας φταινε παντα οι αλλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και παράπονα για της λακούβες κάνουν αλλά δεν κάνει κανείς τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News