Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Πύραυλος χτυπά το Κίεβο την ώρα που δημοσιογράφος του BBC βρισκόταν στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Αρκετές ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο του Κιέβου όπως δήλωσε ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται.

Οι εκρήξεις, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ακούστηκαν στις 8:15 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ενώ οι σειρήνες προειδοποίησης είχαν ηχήσει αρκετά λεπτά νωρίτερα.

Η στιγμή που ξεκίνησαν οι εκρήξεις

Τη στιγμή της επίθεσης ο ανταποκριτής του BBC μετέφερε την κατάσταση που επικρατεί στο ουκρανικό μέτωπο, όταν ξαφνικά ακούγεται ο ήχος της βόμβας που έπεφτε σε περιοχή του Κιέβου.

Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να αντιληφθεί τη συμβαίνει και στη συνέχεια απομακρύνεται από το πλάνο προσπαθώντας να καλυφθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News