Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Πλεύρης για ανεμβολίαστους άνω των 60: «Θα σβηστεί το πρόστιμο σε όσους τελικά εμβολιάστηκαν»


Στην πορεία της πανδημίας του κορονοϊού και των εμβολιασμών αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Ο υπουργός Υγείας δήλωσε μάλιστα ότι τα πρόστιμα στους ανεμβολιάστους άνω των 60 θα σβηστούν, αν μετά αποφάσισαν να εμβολιαστούν.

Ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε ότι το 80% των πολιτών που είναι άνω των 60 ετών έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Σχετικά με τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι τα πρόστιμα θα σβηστούν στην περίπτωση που οι εν λόγω πολίτες τελικά αποφάσισαν να εμβολιαστούν. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σε προηγούμενη του τοποθέτηση του (14.09.2022) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, είχε αφήσει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο.

«Είμαστε στην λύση του θέματος με τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους που εκ των υστέρων εμβολιάστηκαν. Υπάρχουν διαδικαστικά θέματα για να λυθεί. Σε αυτούς τους 300.00 πολίτες, οι οποίοι εμβολιάστηκαν και είχαν πληρώσει το πρόστιμο, αυτό θα διαγραφεί και τα χρήματα θα τους επιστραφούν. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

2 σχόλια:

  1. Αυτοί είναι ικανοί να δώσουν και voucher στους ανεμβολίαστους,
    Πάρτε κόσμεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραία τα ειπες, αντε τώρα μοίρασε την Αυγή γιατί σε λίγο ξημερώνει.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News