Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Αναβλήθηκε η μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ


Αναβλήθηκε για αύριο αντί για σήμερα η μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ.

Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα, λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Panik Records: «Η αποψινή συναυλία μεταφέρεται για αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, λόγω τεχνικών ζητημάτω, που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν την άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης».

«Απολογούμαστε για την αναστάτωση στους χιλιάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο. Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την κατανόηση και την εκ νέου διάθεση του Σταδίου για αύριο, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία. Σας περιμένουμε όλους, αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου να ζήσουμε μια μοναδική συναυλία», συνεχίζει.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News