Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Οι συνομιλίες και τα μηνύματα της 37χρονης μητέρας με τη σύζυγο του 53χρονου παιδοβιαστή (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει μηνύματα που έστελνε η μητέρα της ανήλικης στη σύζυγο του 53χρονου, ζητώντας της λεφτά.

«Θα πάω στην αστυνομία. Αν δεν πάω εγώ, θα πάει η αδερφή μου. Θέλω 100 ευρώ για τα έξοδά μου» φέρεται να είπε η μητέρα της ανήλικης στη σύζυγο του 53χρονου μόλις η θεία της 12χρονης βρήκε τα μηνύματα στο κινητό του κοριτσιού.

Στις 4 Σεπτεμβρίου έστειλε νέο μήνυμα ζητώντας λεφτά.

«Θέλω 100 ευρώ για ψυχολόγο».

Ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου έστειλε το τελευταίο μήνυμα:

«Θα σε συναντήσω στο γνωστό μέρος. Έχω μέρες να σου ζητήσω λεφτά. Θέλω άλλα 100 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News