Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 34χρονος που έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό


Τις ακριβείς συνθήκες θανάτου 34χρονου, ο οποίος βρέθηκε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, ερευνά το Λιμενικό Σώμα. Το περιστατικό σημειώθηκε – σύμφωνα με ανακοίνωση – τις πρώτες πρωινές.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στα νερά του Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, από περιπολικό και σκάφος του Λιμενικού, τα οποία έσπευσαν στο σημείο. Στη συνέχεια, ο 34χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση 34χρονου άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο, στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου το πλήρωμά του, εντόπισε τον άνδρα και τον ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια ο 34χρονος διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News