Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας: Άθληση κάθε μέρα, υγεία μια ζωή!


Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού έδωσε το έναυσμα σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας να αντιληφθούν αλλά και να αναδείξουν τη σημασία της άσκησης και του αθλητισμού στη σωματική και πνευματική υγεία!

Δυναμικό περπάτημα, δρόμος αντοχής, πράσινες διαδρομές, αθλοπαιδιές, αγώνες στίβου, ζωγραφική, συζητήσεις είναι κάποιες από τις δράσεις που διοργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν.

Ο εορτασμός κορυφώθηκε με την παρουσίαση αθλημάτων από τους Συλλόγους ΦΟΑ (άρση βαρών, στίβος, βόλεϊ, μπάσκετ), Joga Bonito (ποδόσφαιρο), σύλλογο karate Αριδαίας καθώς η αυλή του σχολείου μας πλημμύρισε από πρωταθλητές, που πέτυχαν πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές νίκες! Τη βράβευση του πρωταθλητή Λαμπρίδη Κωνσταντίνου, πρώην μαθητή του σχολείου μας, ακολούθησε η δωρεά βιβλίων στη βιβλιοθήκη μας με τον τίτλο "Ει παιχταρά παίζουμε καμιά πασίτσα;" του Βασίλη Μάντζαρη!

Οι κορυφαίοι αθλητές θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους μαθητές που ήρθαν σε επαφή με τα αθλήματα, συζήτησαν μαζί τους για τη σπουδαιότητα της προσπάθειας, του στόχου, της διάκρισης, του συναγωνισμού και της επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News