Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα πάνε χάλια τα οικονομικά τους το 2023


Η νέα χρονιά είναι μόλις δύο μήνες μακριά και η λίστα με τα 3 άτυχα ζώδια για το 2023 όσον αφορά τα οικονομικά τους είναι γεγονός.

Η αρχή κάθε νέας χρονιάς μας βρίσκει -σχεδόν κατά κανόνα- με ενθουσιασμό και θέληση. Βάζουμε στόχους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας.

Αλλοι θέλουν να κόψουν το τσιγάρο, άλλοι να γυμνάζονται περισσότερο και να τρώνε πιο σωστά, άλλοι να ξεκινήσουν ένα χόμπι και κάποιοι να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό τους ή να αλλάξουν δουλειά.

Απο αστρολογικής πλευράς, τα ζώδια που το 2023 δεν θα είναι η χρονιά τους στον οικονομικό τομέα είναι τρία: Κριός, Ζυγός και Υδροχόος.

Τα 3 ζώδια που δεν θα έχουν τύχη στα οικονομικά τους το 2023

Κριός

Ο Κριός είναι παρορμητικό ζώδιο που απολαμβάνει συνέχεια να κάνει νέα πράγματα με αποτέλεσμα να είναι σπάταλος με τα χρήματά του. Συχνά ξοδεύει χρήματα χωρίς να κάνει κάποιο προγραμματισμό και έτσι ο μισθός του έχει «κάνει φτερά» πριν φτάσει το τέλος κάθε μήνα. Αυτό το ζώδιο αν θέλει να αποκτήσει κάτι θα το πάρει χωρίς σκέψη. Δύσκολα μάλιστα μπορεί να ξεχωρίσει αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη από αυτό που απλά θέλει να αγοράσει. Το 2023 δεν θα είναι μια καλή χρονιά για τον Κριό όσον αφορά τα οικονομικά θέματα.

Ζυγός

Την ίδια παρόρμηση έχει και οι Ζυγός, ο οποίος πάντα ξεμένει από χρήματα. Του αρέσει να κάνει ψώνια χωρίς να υπολογίζει με σύνεση τα χρήματά του. Μάλιστα, πολλές φορές δεν θυμάται που έχει ξοδέψει τα λεφτά του. Η νέα χρονιά δεν είναι τυχερή στον οικονομικό τομέα για τον Ζυγό. Θα κάνει πολλά έξοδο και σε κάποια σημεία θα χαθεί λίγο η μπάλα. Θέλει προσοχή!

Υδροχόος

Τη νέα χρονιά ο Υδροχόος θα ξοδέψει χρήματα σε ταξίδια και σε πράγματα που θα τον ενθουσιάσουν για να αποκτήσει νέες εμπειρίες. Το 2023 τα έξοδα του Υδροχόου θα αυξηθούν, αλλά για προσωπική ευχαρίστηση και έτσι δεν θα μείνει τίποτα στην άκρη. Επίσης, πολλοί Υδροχόοι θα αλλάξουν δουλειά το 2023 με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσουν ένα διάστημα προσαρμογής που θα επηρεάσει και τα οικονομικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News