Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ημαθία: Παρουσιάσθηκε ο 28χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15ρονη


Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία ένα 15χρονο κορίτσι και να τραυματισθούν σοβαρά η μητέρα και η αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι ο 28χρονος οδηγός είχε ταυτοποιηθεί, εντούτοις δεν κατέστη εφικτό να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου. Ετσι, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αφού εμφανίσθηκε στις Αρχές, αφέθηκε ελεύθερος και πλέον θα αντιμετωπίσει την τακτική δικαιοσύνη.

Σημειώνεται, ότι η 37χρονη μητέρα δίνει μάχη για τη ζωή της, ενώ η κατάσταση του 11χρονου παιδιού της έχει σταθεροποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News