Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Σοκ και αποτροπιασμός: Πάνω από 213 οι υποψήφιοι «πελάτες» του 53χρονου που ήθελαν να συνευρεθούν με τη 12χρονη


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» για τη νοσηρή δράση του 53χρονου ο οποίος επί 4 μήνες βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό. Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» του.

Στους περισσότερους, ο φερόμενος ως δράστης παρουσίαζε το θύμα για 16χρονο με σκοπό να μην τους αποτρέψει. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού».

Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και πως να προσέχει. Η ίδια, δείχνει ως βιαστές της τουλάχιστον 10 άτομα, ανάμεσα τους και ο 42χρονος συλληφθείς.

Την ίδια ώρα, η οργή της μητέρας της 12χρονης ξεχειλίζει. «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω», δήλωσε στον Alpha η μητέρα του θύματος η οποία ξεκαθαρίζει πως το μόνο που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου.

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της κόρης της, λέει πως είναι ακόμα φοβισμένη χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της φρίκης που έζησε.

Η κακοποίηση του κοριτσιού αποκαλύφθηκε όταν βρισκόταν σε διακοπές στη Λευκάδα. Εκεί, ένα συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας εντόπισε στο κινητό της μικρής σοκαριστικά μηνύματα για τα οποία ενημέρωσε τη μητέρα της.

Αμέσως, η μητέρα επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα προχωρώντας σε καταγγελία. Ύστερα από στενή παρακολούθηση, ο 53χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και εικόνες παιδικής πορνογραφίας.

«Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν πήραν το παιδί, πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία. Θεωρώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί», είπε η δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στο Mega. Από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο το παιδί φέρεται να έζησε την απόλυτη φρίκη. Ο 53χρονος την απειλούσε με όπλο και στη συνέχεια τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του στον Κολωνό.

Όταν το θύμα δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής. Τα ραντεβού κλείνονταν κοντά στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια και οι "πελάτες" του 53χρονου βίαζαν την 12χρονη είτε σε δωμάτια ξενοδοχείων η στα αυτοκίνητά τους.

Ο 53χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει τις πράξεις του και ρίχνει ευθύνες στην 12χρονη η οποία, όπως υποστηρίζει, του έστελνε τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες.

3 σχόλια:

  1. Se.pio.koma.aniki.arages????👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αραγες πόσο μαλάκας μπορεί νάσε για να γράφεςι εν ετη 2022 αλαμπουρνέζικα; μα πόσο;....αραγες;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News