Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Αλλαγή ώρας 2022: «Χρησμός» από Σκρέκα για το αν θα γυρίσουμε τα ρολόγια


Όπως κάθε χρόνο, η αλλαγή ώρας στο χειμερινό ωράριο γίνεται την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, με τα ρολόγια να πηγαίνουν μια ώρα πίσω. Κάτι που θα γίνει και φέτος, παρά τη συζήτηση που έχει ανοίξει για το αν θα πρέπει να καταργηθεί ή όχι.

Για τη φετινή αλλαγή ώρας ρωτήθηκε σήμερα Πέμπτη (6.10.2022) το πρωί ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, όπου με την απάντησή του «έδειξε» ότι και φέτος οι δείκτες του ρολογιού θα γυρίσουν πίσω την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου και θα έχουμε ως είθισται το χειμερινό ωράριο στην καθημερινότητά μας.

«Τα έχουμε συζητήσει και σκεφτεί όλα. Έχουν γίνει και μελέτες και τώρα εκπονείται ακόμη μία. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να έχει επίπτωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας η αλλαγή ή μη της ώρας» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Σκρέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News