Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Χριστούγεννα 2022: Ποια μέρα πέφτουν φέτος


Ο χρόνος για τα φετινά Χριστούγεννα μετρά αντίστροφα και ήδη πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν στα ημερολόγια ποια μέρα πέφτει φέτος η 25η του Δεκεμβρίου.

Τα Χριστούγεννα ωστόσο του 2022 θα γιορταστούν στη σκιά της ενεργειακής κρίσης, λόγω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, με κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο να «κατεβάζουν» τον διακόπτη σε κεντρικά σημεία και αξιοθέατα για εξοικονόμηση.

Ποια μέρα πέφτουν φέτος τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα, όπως γνωρίζουμε, δεν είναι κινητή εορτή, αλλά πέφτουν στις 25 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο. Ωστόσο ένας βασικός λόγος που ενδιαφέρει πολλούς η ακριβής ημέρα των Χριστουγέννων είναι ο προγραμματισμός σύντομων αποδράσεων.

Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν πέφτουν Κυριακή, επομένως βγαίνει ένα τριήμερο από το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου που θεωρείται επίσης αργία (δεύτερη μέρα Χριστουγέννων).

Ωστόσο για τους αυτούς που μετρούν μέχρι και τα… δευτερόλεπτα για την ημέρα των Χριστουγέννων, η ιστοσελίδα roloi.net έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό ρολόι που κυλά αντίστροφα μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου. Σ' αυτό καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο οι ημέρες, οι ώρες, τα λεπτά, αλλά και τα δευτερόλεπτα μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων (25/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News