Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Το μήνυμα που «έκαψε» τη μητέρα της 12χρονης και οδήγησε στην προφυλάκισή της


Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία κατηγορείται μεταξύ άλλων για διακεκριμένη μαστροπεία. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εκπομπή Live News του Mega, υπήρξε ένα στοιχείο που φέρεται να «έκαψε» τη μητέρα και οδήγησε στην προφυλάκισή της.

Το στοιχείο αυτό ήταν ένα SMS το οποίο έστειλε η ανήλικη στη 37χρονη λέγοντάς της: «μου έδωσε 50 ευρώ».

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 20 Αυγούστου η 12χρονη φαίνεται να συνομιλούσε βραδινές ώρες με τον 42χρονο προφυλακισμένο, όταν άρχισε να την αναζητά ο πατέρας της.

Τότε η ανήλικη του έστειλε μήνυμα: «σε 3 λεπτά είμαι σπίτι» και αμέσως έστειλε μήνυμα στη μητέρα της: «Μου έδωσε 50 ευρώ».

Αυτό ήταν το μήνυμα που οδήγησε τη μητέρα της 12χρονης στη φυλακή. Η μητέρα της ανήλικης υποστήριξε στην απολογία της πως αυτό το μήνυμα αφορούσε τη μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης η οποία έδωσε χρήματα στην ανήλικη προκειμένου να ταξιδέψει στη Λευκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News