Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη για το βιασμό της 12χρονης


Μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Επίσης, κινούνται οι διαδικασίες απόλυσης από το νοσοκομείο Μεταξά του 36χρονου, ο οποίος είναι ο τέταρτος συλληφθείς, κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 36χρονος κατηγορείται από την αστυνομία πως έχει βιάσει το 12χρονο κορίτσι και πως αντάλλασσε μαζί του (ή με τον 53χρονο Ηλία Μίχο) μηνύματα.

Ο ίδιος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, αρνείται ότι είχε σωματική επαφή με το παιδί και, όπως και ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ισχυρίζεται ότι… πίστεψε ότι η 12χρονη ήταν 18χρονη και πως εκείνη του είπε πως ήταν 17 ετών!

Για τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε και εξέδιδε το παιδί, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης. Έχει συλληφθεί, κατηγορούμενη για μαστροπεία, η 37χρονη μητέρα του παιδιού, ο 33χρονος και ο 36χρονος.

Η μητέρα του παιδιού, ο 33χρονος και ο 36χρονος θα απολογηθούν αύριο Δευτέρα (17.10.2022) στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Ο τελευταίος δεν αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία.

Ο 33χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και χθες (15.102.2022) οδηγήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα, επίσης υποστήριξε ότι πίστεψε ότι η 12χρονη ήταν μεγαλύτερη γιατί ήταν… βαμμένη. Αρνήθηκε κι εκείνος πως κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί, ενώ ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι θα επικαλεστεί περιορισμένη αντίληψη και θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο κατηγορούμενος, που μένει στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται σε εργοστάσιο σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι συνάντησε δυο φορές το 12χρονο αλλά δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή, ενώ ένα τρίτο ραντεβού “χάλασε” στα λεφτά.

Μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα που το 12χρονο κορίτσι έχει κατονομάσει πως την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News