Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Η 12χρονη αναγνώρισε τρεις από τους βιαστές της - Αυτό είναι το προφίλ τους (ΒΙΝΤΕΟ)


Τρεις από τους βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη, κατά τη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία, μετά τη σύλληψη του 53χρονου στον Κολωνό, ο οποίος την εξέδιδε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η αστυνομία έδειξε στο κοριτσάκι φωτογραφίες υπόπτων, που προέκυψαν από τις συνομιλίες που βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης.

Το παιδί αναγνώρισε τρεις από τους βιαστές του. Πρόκειται για έναν 32χρονο με μακριά μαλλιά, ο οποίος φαίνεται ότι δεν προσέγγισε τον 53χρονο, μέσω της σελίδας που είχε φτιάξει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έναν 35χρονο πολύ γυμνασμένο και έναν άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, εύσωμο, με λίγα μαλλιά και γυαλιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά 40 – 50 παιδοβιαστές είχαν προσεγγίσει τον 53χρονο για τη 12χρονη, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί πήγαινε σε οίκο ανοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News