Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Τραγωδία στην Ημαθία: Η 11χρονη αναζητά τη 15χρονη αδερφή της που σκοτώθηκε στο τροχαίο


Άφαντος παραμένει ο 28χρονος ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη στην Ημαθία και τραυμάτισε σοβαρά την 37χρονη μητέρα της και την 11χρονη αδερφή της. Ο άντρας έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, ενώ χθες άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου διαμένει στην Παλαιόχωρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.

Ο νεαρός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είχε καταναλώσει αλκοόλ προτού μπει στο αυτοκίνητό του.

Την ίδια ώρα, η μητέρα νοσηλεύεται στην εντατική με την κατάσταση της να κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη. Η 11χρονη κόρη της νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και είναι πολύ καλύτερα. Μάλιστα, χθες αναζητούσε συνεχώς την 15χρονη αδερφή της, καθώς δεν γνωρίζει ότι της έχασε τη ζωή της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε τη μητέρα και τις δυο κόρες της, πριν από 15 ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες είναι λάτρης της ταχύτητας και οι κάτοικοι της Παλαιόχωρας τον είχα δει πολλές φορές να τρέχει μέσα σε κατοικήσιμη περιοχή.

Το μοιραίο βράδυ, όμως, φαίνεται πως ξέσπασε στο γκάζι παρασύροντας στο θάνατο τη 15χρονη και τραυματίζοντας βαρύτατα την 11χρονη αδελφή της και την 37χρονη μητέρα της. «Μάλωσε άγρια με τη γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι» δήλωσε στο makthes.gr κάτοικος του χωριού.

4 σχόλια:

  1. αυτη η σκατόρατσα οι γύφτοι, οτι ποιο βρωμικο υπαρχει στην κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθλιο ελληνικο συστημα και ο νομοθετης για τον πουτσο, σκοτωνει ο γυφτος και ειναι ελευθερος εχεις λιγο χορτο και σε κλεινουν μεσα, φτου σας γαμημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι να παει μεσα ρε μαγκες; δεν την παρενοχλησε σεξουαλικα για να παει ισοβια απλα την σκοτωσε της πουτ... ο γιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News