Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Σεμινάριο για γονείς EDUsmart by Alakiozoglou: Γονείς, γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινά το παιδί τα Αγγλικά σωστά και νωρίς;


Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους γονείς

Σας περιμένουμε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 5μμ στο Κέντρο μας (Αγ. Σοφίας 3, Αριδαία)

Θέματα που θα συζητηθούν:

Η υπεύθυνη σπουδών του Κέντρου μας, Αλακιόζογλου Εύη, θα μας παρουσιάσει τις μεθόδους διδασκαλίας που ακολουθούμε στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα αλλά και τη σημασία του να ξεκινούν τα παιδιά νωρίς τα Αγγλικά με τη σωστή όμως προσέγγιση που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν τη γλώσσα και να τα βοηθήσει να εξελιχθούν στην μετέπειτα ακαδημαϊκή τους πορεία.

Θα αναλυθούν επίσης οι επιλογές φορέων πιστοποίησης και η αναγνωρισιμότητά τους εντός και εκτός Ελλάδας καθώς και οι δυνατότητες συμμετοχής των μαθητών μας στις εξετάσεις πιστοποίησης στο χώρο του Κέντρου μας.

Καλεσμένη μας η κα. Βέλιου Ελισάβετ η οποία θα μας παρουσιάσει το πρόγραμμά μας για τα παιδιά 4-6 ετών My Little House of English και θα μας αναλύσει τις μαθησιακές απαιτήσεις του 21 ου αιώνα.

Σας περιμένουμε όλους! Η εκπαίδευση αλλάζει και χρωστάμε τα καλύτερα στα παιδιά μας.

Αλακιόζογλου Εύη

Υπεύθυνη Σπουδών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών EDUsmart by Alakiozoglou

Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας με ειδίκευση στη μετάφραση και τις διαπολιτισμικές σπουδές

Μετεκπαίδευση στη διδασκαλία των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα από το Πανεπιστήμιο του Cambridge

Καλεσμένη ομιλήτρια: Βέλιου Ελισάβετ

Η Ελισάβετ Βελιου είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Master of Arts απο το University of Bristol όπου και αποφοίτησε το 2008 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τέλος έχει μετεκπαίδευση στην Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών στην Προσχολική και Πρώτη Σχολική Ηλικία απο το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το πρόγραμμα που η ίδια δημιούργησε "My little House of English" βραβεύτηκε διεθνώς στα ELT Excellence Awards στην κατηγορία Teaching very young learners κι έχει παρουσιαστεί σε Πανελλήνια και Παγκόσμια Συνέδρια ενώ papers πανω και στα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα (kindergarten & English Through Art) έχουν δημοσιευτεί στα πρακτικά μεγάλων συνεδρίων και σε εκπαιδευτικά journals. Ως teacher trainer (εκπαιδευτρια καθηγητών) επιμορφωνει άλλους εκπαιδευτικούς στους τομείς της διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας σε μαθητές προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, στην βιωματική μάθηση και στην διδασκαλία ξένης γλώσσας μέσω του Κινηματογράφου και της Τέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News