Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Έμεινε άναυδος ο Αρναούτογλου με την απόφαση του «φωτεινού παντογνώστη» Στέλιου


Έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει τελευταία από τον «Εκατομμυριούχο» φιλοξένησε τη Δευτέρα (269) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Προπονητής χάντμπολ, ο Στέλιος ξέρει τον τρόπο να κάνει ντρίμπλες, να πασάρει, να σουτάρει, να βάζει την μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου και να αγωνίζεται με πάθος, μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Δήλωσε συμμετοχή στο «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και κατάφερε να τα πάει εξαιρετικά.

Ο Στέλιος κατάφερνε να απαντήσει σωστά, ακόμα και σε ερωτήσεις που δεν ήταν σίγουρος κι έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο που έχει φτάσει ποτέ παίκτης στον Εκατομμυριούχο του ΑΝΤ1. Η κρίσιμη στιγμή για τις 30.000 έφτασε, ο Στέλιος δεν γνώριζε την απάντηση κι επέλεξε να σταματήσει. Ωστόσο μετά την απόφασή του, ο ίδιος πέτυχε ξανά τη σωστή απάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μην μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη αυτό και ρωτώντας τον Στέλιο γιατί δεν ρίσκαρε τελικά.

Ο Στέλιος έφυγε με 20.000 από το τηλεπαιχνίδι και ποτέ δεν θα μάθουμε αν κέρδιζε τις 100.000 σε περίπτωση που έπαιρνε την απόφαση να συνεχίσει.

Ο συγκεκριμένος παίκτης κέρδισε τώρα το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter από το προηγούμενο επεισόδιο και το βράδυ της Δευτέρας (26/9), τους εξέπληξε ευχάριστα τόσο με τις γνώσεις το, όσο και με το σκεπτικό του, που τον δικαίωσε σε πολλές φάσεις.

Οι Twitterάδες βέβαια, μπορεί να τον αποθέωσαν και δικαίως, αλλά από την άλλη δεν μπορούσαν να αγνοήσουν το γεγονός ότι η μεγάλη αναμονή και οι αναλύσεις σε κάθε ερώτηση κούραζαν. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε μισή ώρα, είχαν γίνει μόλις δύο ερωτήσεις και πολλοί ήταν εκείνοι που το έριξαν στο χιούμορ, περιμένοντας να φτάσουν τα… Χριστούγεννα, για να μάθουν τελικά πόσα χρήματα θα κερδίσει!

Ο Στέλιος τελικά αποφάσισε να σταματήσει στο ποσό των 20.000 ευρώ και κέρδισε το χειροκρότημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News