Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τι τηλεθέαση έκανε το Πρωινό χωρίς τη Δούκισσα Νομικού;


Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά για την πρωινή ζώνη, με τις εκπομπές να δίνουν μεγάλη μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση. Βέβαια, είχαμε και μια τηλεοπτική απώλεια, καθώς η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το Πρωινό.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε τηλεθέαση 13,6% στο δυναμικό κοινό, περνώντας πάνω από την Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Αλήθειες με τη Ζήνα 15.6%

Το Πρωινό 13.6%

Super Κατερίνα 12.4%

Πρωινό μας 10.5%

Πάμε Δανάη 10.9%

Ενημέρωση 9.8%

Αταίριαστοι 6.7%

Breakfast@star 6.7%

Ποιος είναι πρωινιάτικα 5.2%

Στο σύνολο, η τηλεθέαση για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έφτασε στο 14,3%.

ΓΕΝΙΚΟ

Αλήθειες με τη Ζήνα 15.3%

Το Πρωινό 14.3%

Πρωινό μας 13.5%

Super Κατερίνα 13.3%

Πάμε Δανάη 11.6%

Ενημέρωση 10.3%

Αταίριαστοι 9.2%

Breakfast@star 5%

Ποιος είναι πρωινιάτικα 4.2%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News