Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Κάτι αλλάζει αυτή την εβδομάδα για τα ζώδια - Τι να προσέξεις


Eλπίζω να είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε τη σεζόν της Παρθένου, γιατί έτοιμoι ή όχι, αυτή την εβδομάδα τελειώνει.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η *επίσημη* έναρξη του φθινοπώρου είναι κοντά μας, που σημαίνει επίσης ότι ο ήλιος ετοιμάζεται να μετατοπιστεί στον Ζυγό. Ως ζώδιο σχετικό με τη συνεργασία, τη δικαιοσύνη και την ισορροπία, ο νέος στόχος της εβδομάδας θα επικεντρωθεί γύρω από την ιεράρχηση των σχέσεών σας – κάτι με το οποίο πιθανότατα να έχετε εξοικειωθεί πρόσφατα, αφού ο Ερμής στάθηκε ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η μετάβαση του ήλιου στον Ζυγό θα φωτίσει την επιθυμία όλων να δημιουργήσουν σχέσεις με βάση κοινές απόψεις και προοπτικές και θα φέρει μια περίοδο νέων ξεκινημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης νέας σελήνης σε αυτό το ζώδιο αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, η κοινωνική σας ζωή θα ευδοκιμήσει.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον Ζυγό, συμπίπτοντας με την φθινοπωρινή ισημερία και φέρνοντας θέματα στο προσκήνιο που αφορούν τις σχέσεις και την κοινωνικοποίηση!

Αν και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φλερτάρετε, θα είναι σημαντικό να μην δίνετε υπερβολική προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων σε σημείο που οι δικές σας να παραμελούνται. Θυμηθείτε, η ισορροπία είναι το κλειδί.

Δίνοντας τόση έμφαση στις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή, θα είναι σημαντικό να βρείτε τρόπους να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας τώρα – Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την αυτονομία σας για χάρη κάποιου άλλου, αλλά η συνεργασία είναι ουσιαστικό μέρος της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News