Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

«Φρένο» Μαξίμου στα σενάρια συνεργασίας με Βελόπουλο


Το ενδεχόμενο σύμπραξης της κυβέρνησης με την Ελληνική Λύση απέκλεισε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Για να συνεργαστείς και να συγκυβερνήσεις με κάποιον πρέπει να έχεις έναν ελάχιστο κοινό παρονομαστή σε θέματα αρχών, αξιών και προγραμματικά» είπε ο κ. Οικονόμου ερωτώμενος για την πιθανότητα σύμπραξης της Νέας Δημοκρατίας με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Τόνισε πως κοινός παρονομαστής μεταξύ των δύο κομμάτων δεν υπάρχει, «όπως άλλωστε δεν θα μπορούσε να υπάρξει όταν εμείς κοιτάμε προς τη Δύση και αυτός κοιτάει προς την Ανατολή», προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στους πολίτες, θα καταθέσουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, έχουμε εμπιστοσύνη στην αξιολόγησή τους…και πιστεύουμε πως οι Έλληνες πολίτες θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ξανασχηματίσουμε μια κυβέρνηση όπως αυτή που έχουμε από το 2019 έως σήμερα» συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου.

Ολοκληρώνοντας σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη έως τώρα που να αποδεικνύει πως η επίτευξη της αυτοδυναμίας δεν είναι εφικτή.

Η δημοσιογράφος, Χριστίνα Κοραή σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα στο LIVE NEWS ανέφερε πως βάσει δημοσκόπησης οι ελάχιστες απώλειες που σημείωνε η ΝΔ μετά το θέμα των υποκλοπών έχουν εξανεμιστεί καθώς προηγείται 8 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το (ποσοστό) 34.5 απέχει μόλις 4 μονάδες από την αυτοδυναμία» σχολίασε η κ. Κοραή. Σημείωσε πως δεν έχει σημασία μονάχα να απέχει από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να έχει και ένα σημαντικό προβάδισμα, κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση έχει επιτύχει.

Παράλληλα η δημοσιογράφος επισήμανε πως οι απώλειες που σημείωνε η ΝΔ στους κεντρώους με την αποκάλυψη της υπόθεσης των υποκλοπών επίσης έχουν αρχίσει να εξανεμίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News