Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοσκόπηση: Στο 7,8% η διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ


Κερδισμένος και ενισχυμένος φαίνεται ότι βγαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την παρουσία του, την περασμένη εβδομάδα, στη ΔΕΘ και τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα στήριξης που έκανε. Αυτό τουλάχιστον δείχνει δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα Παραπολιτικά, σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία διεύρυνε το προβάδισμά της από τον ΣΥΡΙΖΑ στο 7,8%.

Στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίζατε αν είχαμε βουλευτικές εκλογές την Κυριακή», το 32,5% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση απαντά Νέα Δημοκρατία και το 24,7% ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με 11,4% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6%, η Ελληνική Λύση με 4%, το ΜέΡΑ25 με 2,1%, οι Έλληνες για την Πατρίδα με 1,7% και η Εθνική Δημιουργία με 1,5%. Το 3,9% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα ψήφιζε «Άλλο» Κόμμα, το 1,2% λευκό ή άκυρο και το 1,9% αποχή.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης της GPO, για την εφημερίδα Τα Νέα στις 27 Αυγούστου, η Νέα Δημοκρατία έχει αυξήσει μετά τη ΔΕΘ τη διαφορά της κατά 1,5%, από 6,6% στο 7,8%.

Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, αντιμετωπίζονται θετικά από το 51,4% των ερωτηθέντων, έναντι 45,3% που τα κρίνουν αρνητικά.

7 σχόλια:

  1. ο λαος θελει ηγέτες και οχι παπάρες, τον ακουσα σήμερα τον Αλέξη και ζαλιστηκα απ της μπούρδες, μοίρασε μπανάνες στον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Η ΔΕΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ? ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν έρθουν οι πρώτοι λογαριασμοί σε ρεύμα και πετρέλαιο θέρμανσης θα πέσει πολύ ξύλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα τους λογαριασμους που πληρωνουμε ρε παπαρα, οπως πληρωναμε παντα, σιγα μη σε πληρωσει και το ψωμι ο Μητσοτακης, αντε παντε δουλεψτε τεμπελχαναδες που ολα απ το κρατος τα θελετε παλιοσοβιετ.

      Διαγραφή
    2. Πιες κανα καφέ να ξυπνήσεις που σε ταϊζει ακόμη η μαμά σου και ο μπαμπάς σου ή πες το ονομά σου να δούμε (αν τολμάς και εισαι αντράκι...) τι δουλειά κάνεις; γιατί όπως σε βλέπω από λογαριασμούς εννοείται δεν ξέρεις αλλά το πιο σίγουρο είναι ότι τα έχεις χάσει με τους λογαριασμούς και δεν ξέρεις τι λες.
      Περιμένω όνομα αλλιώς ρούφα το πρωί το αβγό σου και μην απαντάς για θέματα που δεν γνωρίζεις.

      Διαγραφή
    3. 7.56 τι ομάδα εισαι καμάρι μου πες μου να σκάσω στα γέλια;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News