Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας «Αγγελής Γάτσος»


ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ου ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ"

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας "ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ" στην Αριδαία, που διοργάνωσε ο Σ.Δ.Υ. Αλμωπίας με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, τον Δήμο Αλμωπίας, την Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών και την ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας!

Από νωρίς το πρωί, δρομείς όλων των ηλικιών, από Συλλόγους ή ατομικά, γεμάτοι χαμόγελα και ζωντάνια, έδωσαν το δυναμικό παρόν τους, συμβάλλοντας στον κύριο στόχο της διοργάνωσης, που είναι ο Αθλητισμός για όλους.

Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών και διοργανωτών.

Οι θετικές κριτικές και τα ενθαρρυντικά σχόλια, όσων βρέθηκαν σήμερα στην Αλμωπία, μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια. Φυσικά και έγιναν λάθη, τα οποία είναι ανθρώπινα και χωρίς πρόθεση . Αλλά από αυτά μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά για την συμμετοχή και την υποστήριξή σας.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά δελτία τύπου, τελικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News