Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Βέροια: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το τροχαίο με έναν 21χρονο νεκρό


Ανείπωτη η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου στην Ημαθία. Ένα νέο παιδί, μόλις 21 ετών, έχασε την ζωή του στην άσφαλτο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην δημοτική οδό Κουλούρας - Μελίκης, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο θάνατος του 21χρονου Δήμου ήταν ακαριαίος, βυθίζοντας στο πένθος το Νεόκαστρο από όπου καταγόταν αλλά και ολόκληρη την Ημαθία.

Το δράμα όμως που κρύβεται πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Πριν 15 χρόνια, η οικογένεια είχε δεχθεί ακόμα ένα ισχυρό χτύπημα της μοίρας, καθώς έχασαν το παιδί τους, πάλι σε τροχαίο δυστύχημα, με μηχανή. Μετά την απώλεια τους αυτή, οι δυο γονείς υιοθέτησαν τον 5χρονο τότε Δήμο. Η είδηση του θανάτου του νεαρού «πάγωσε» όλους όσοι γνώριζαν την οικογένεια και την τραγική ιστορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News