Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Παραιτήθηκαν δύο ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου


Την παραίτηση του υπέβαλλαν δυο ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

Πρόκειται για τον Χρήστο Γρηγορίου και τον Κωνσταντίνο Ανδρονίκου, οι οποίοι τα τελευταία δυόμιση χρόνια διατέλεσαν άμεσοι συνεργάτες του Δημάρχου.

Οι παραιτήσεις ήταν ουσιαστικά προγραμματισμένες για μα αντικατασταθούν από άλλα άτομα.

Δείτε τα σχετικά έγραφα:




8 σχόλια:

  1. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
    Τους παραίτησηαν για να προσλάβουν άλλους.
    Να μοιράζεται το χρήμα για να αυξάνονται οι ψήφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπατση για γέλια είσαι... ότι έκανε ο προηγούμενος κάνεις και εσύ... γρήγορα θα πας και εσύ σπίτι σου όπως πήγε ο προηγούμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποια ήταν η συνεισφορά τους όσο ήταν ειδικοί συνεργάτες; Ο ένας αδελφός υποψήφιας και μελλοντικός υποψήφιος με τον συνδιασμό του Μπάτση και ο άλλος υποψήφιος ξανά με τον Μπάτση και εμείς μετά θέλουμε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ όλοι οι άλλοι έπαιρναν,παίρνουν και θα παιρνουν ειδικούς συνεργάτες με αξιοκρατία.Οι συνεργάτες του Δημάρχου είναι πολιτικά πρόσωπα της απολυτου εμπιστοσύνης του.Τωρα για την ταμπακιέρα,επειδη θέλετε να γκρινιάζετε.Τον κάθε Μπάτση να τοποθετεί 10 μετακλητούς,ως ειδικούς συμβούλους,του το έδωσε η κυβέρνηση,που θεσμοθέτησε την αύξηση των μετακλητων στους Δήμους,σε διπλάσιο αριθμό.Ο Δήμαρχος,όπως και όλοι οι Δήμαρχοι,απλώς εφαρμόζουν τον νόμο,καθώς τους συμφερει.Συνεπως,αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον για τις στρατιές των μετακλητών στους Δήμους,αυτοί μόνο οι Δήμαρχοι δεν είναι,αλλά αυτοί για τους οποίους,δυστυχώς ούτε κιχ δεν τολμάμε,να αρθρωσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή φαίνεσαι υπέρμαχος του Δημάρχου κάνε μια αναδρομή στο παρελθόν η ακόμα καλύτερα ρώτησε τον να σου πεις πως αποκαλούσε ο ίδιος τους ειδικούς συνεργάτες που είχε ο Μπινος και τι έλεγε ότι θα κάνει μόλις εκλεγεί με τους ειδικούς συνεργάτες. Το ότι ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε δήμαρχο να προσλάβει ειδικούς συνεργάτες αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να προσλάβει κηφήνες και υποψηφίους του συνδιασμούς του. Είναι ντροπή.

      Διαγραφή
  5. ποσο πιο χαμηλα ρε Αριδαιωτες, γελαει η Πελλα μαζι σας τοση καταντια με την επιλογη σας για Δημαρχο δεν ξαναγινε θα σας συνοδευει για πολλα χρονια, κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε 5:21,προφανώς λέμε το ιδιο πράγμα.Δλδ,οι προσληψεις είναι νόμιμες και τις αξιοποιεί.Στο ότι,τι έλεγε και τι έκανε,απλώς ενήργησε όπως όλοι οι πολιτικοί ενεργούν προεκλογικα.Επειδη είσαι έξυπνος και καταλαβαίνεις,τι νομίζεις θα κάνει,ο οποιοσδηποτε επόμενος,αν εκλεγεί;φυσικά και δεν συμφωνώ,στο ότι δεν λένε την αλήθεια στους δημότες,όπως και στον διπλασιασμό των μετακλητών στους Δήμους εκ μέρους της κυβέρνησης.Γιατι άραγε βλέπεις ξαφνικά το ενδιαφέρον πάρα πολλών,να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να πολιτευθουν,παρότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν και ασχολήθηκαν με τα κοινά.Η κατάντια μας δυστυχώς διαχρονικά,οφείλεται σε εμάς τους ίδιους,ψηφίζοντας απολιτικ,φίλους,καλά παιδιά,κουμπάρους,συμπέθερους,ξαδέλφια....Εμείς έχουμε την δύναμη,ας το αποδείξουμε έστω μια φορά,για το καλό του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News