Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ζητά ο Δ. Μπίνος - Για τη στήριξη των αγροτών


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ, πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»

- «ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΑ ΑΓΡΟΤΕΣ»

- ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί της Αλμωπίας. Πρώτα το κεράσι και τώρα το συμπύρηνο ροδάκινο, μια παραγωγή που καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό της περιοχής μας.

Οι ροδακινοπαραγωγοί καλούνται να πουλήσουν την παραγωγή τους σε πολύ χαμηλές τιμές. Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, πληροφορίες κάνουν λόγο για 31 λεπτά στους συνεταιρισμούς και 27 λεπτά στους παραγωγούς. Είναι προφανές, πως με αυτές τις τιμές δεν μπορούν να καλυφθούν ούτε τα βασικά έξοδα. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, πως θα ζήσουν όλες αυτές οι οικογένειες; Όλες οι τιμές έχουν αυξηθεί, είτε πρόκειται για καύσιμα, είτε για λιπάσματα και όλα αυτά βγαίνουν από την τσέπη του αγρότη, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει ούτε στις βασικές του υποχρεώσεις.

Δεν πάει άλλο. Οφείλουμε να προτείνουμε άμεσες λύσεις. Γι’ αυτό το λόγο, προτείνουμε ως δημοτικός συνδυασμός, την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας με ένα και μοναδικό θέμα: «Πως μπορεί να δοθεί άμεση στήριξη στους παραγωγούς». Να κληθούν οι Βουλευτές του Νομού μας, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Πρόεδροι των συνεταιρισμών και όλοι μαζί να αναζητήσουμε άμεσες λύσεις που θα ενισχύσουν το αγροτικό εισόδημα.

Είμαστε σίγουροι, πως όλοι έχουν τη βούληση να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, άρα θεωρούμε επιβεβλημένη αυτή την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.

6 σχόλια:

  1. Σε σανοφαγους απευθύνεστε Κε Μπινο;τι είναι ο Δήμος κυβέρνηση;μη ψαρευετε σε θολά νερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά για τι είναι αρμόδιος αυτός ο δήμος;;;; Μέχρι στιγμής δεν είναι για τίποτα. Άμοιροι ευθυνών. Άνθρωποι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν μια καρέκλα.

      Διαγραφή
  2. Σωστός. Αλλά ποιος να ακούσει;;;; Ο Μπάτσης;;;; Αυτός είναι στον κόσμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά τα λέει ο Μπινος αλλά δυστυχώς κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά αυτόν που είναι σήμερα δημαρχος ούτε βουλευτές ούτε κανείς έτσι όπως τα έχει κάνει μαντάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περνάτε καλά στον καπιταλισμό σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω γκομουνιστης ειμαι, ο παπους μου εσφαξε πολυ κοσμο και εμαι υπερηφανος, μονο πεθανε με τον καυμο που δεν χωρισε τη Μακεδονια απ την μητερα ελλαδα, ε γκοσπουτι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News