Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

«Νταής» στη Θεσσαλονίκη λογομάχησε με γυναίκα οδηγό, σταμάτησε το αυτοκίνητο και τη χαστούκισε


Το ότι έχει «ξεφύγει» ο κόσμος επιβεβαιώνεται και από ένα απερίγραπτο περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02.08.2022) στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου ο καυγάς ανάμεσα σε δυο οδηγούς κατέληξε σε χειροδικία.

Όλα έγιναν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περίπου στις 14:30 το μεσημέρι, όταν άνδρας οδηγός αυτοκινήτου λογομάχησε με γυναίκα που οδηγούσε μηχανή. Αλλά το ζήτημα δεν ήταν η λογομαχία αλλά η εξέλιξή της.

Το περιστατικό έγινε στην Εγνατία Οδό. Σε έξαλλη κατάσταση ο «νταής» οδηγός του αυτοκινήτου, το σταμάτησε, κατέβηκε και χαστούκισε τη γυναίκα που οδηγούσε τη μηχανή! Και μετά, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε!

Σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα οδηγός κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News