Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Για «Θέατρο Σκιών» κάνει λόγο η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας


13 μέρες, 2 παραιτήσεις και 1 διάγγελμα μετά την μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη και ακόμα οι σκιές παραμένουν!

Κανένας, πόσο μάλλον ο Πρωθυπουργός μιας χώρας, δεν έχει το δικαίωμα να δηλώνει άγνοια για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος, ιδίως όταν αυτά αγγίζουν το περιβάλλον του και αφορούν προσωπικές του επιλογές.

Το ερώτημα είναι αμείλικτο, ποιός ο λόγος να επιτραπεί η παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών ενός Έλληνα ευρωβουλευτή και υποψήφιου προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος;

Ο Ελληνικός Λαός ζητά εξηγήσεις!

Είναι πασιφανές πια ότι το κεντρώο προφίλ του κ. Μητσοτάκη είναι ένα επιτηδευμένα δομημένο προσωπείο, που βασίζεται σε παρακρατικές μεθόδους του χθες.

Ο φερόμενος στις δημοσκοπήσεις ως ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός αποδεικνύεται στην πράξη ως ο πλέον ακατάλληλος.

Η χώρα έχει ανάγκη την επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης σε ρόλο πρωταγωνιστή, ώστε ως δικλείδα ασφαλείας να διαφυλάξει το δημοκρατικό κεκτημένο.

Το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους δημοκρατικούς πολίτες, θα σταθεί ως ανάχωμα απέναντι σε κάθε σκοτεινή προσπάθεια υπονόμευσης της Δημοκρατίας!

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας

8 σχόλια:

  1. Απλα μπούρδες δεν φτανει που καταστρεψατε τη χωρα εχετε το θρασος να μιλατε γινατε υποχειρια του Τσιπρακου, οταν παρακολουθουσαν οι συριζαιοι κανατε τουμπεκι οταν παρακολουθουσαν την Μερκελ μυτη δεν ανοιξε τωρα νομιζετε οτι θα πιασετε τον παπα απ τ αρ...... γελιεστε και καντε υπομονη μηπως σκασει κατι που θα κανει πολυ θορυβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολα μη ξεχνας οτι το 70% αυτων που ψηιζουμε πασοκ ειμαστε αντισυριζα, μηπως το ολο θεμα ειναι μπανανοφλουδα για να βγει αυτοδυναμος ο Μητσοτακης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε πασοκοι φαγατε φαγατε φαγατε κονομησανε χιλιαδες βολευτηκανε χιλιαδες και νομιζετε οτι ο λαος εχει κοντη μνημη, οι μισοι επρεπε να σκουπιζουν της αυλες των φυλακων αλλα την πατησαν δυστηχως ελαχιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε σεις η ΕΥΠ παρακολουθουσε γιατι πεθαναν οι μαρτυρες του Νοοr onne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από φιλοχουντικούς καλά πάμε! Μπράβο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News