Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Από σήμερα, κάτι αλλάζει για όλα τα ζώδια


Ενώ ο ήλιος μπορεί να μην αλλάζει ακόμη ζώδιο, θα υπάρξει κάποια άλλη αρκετά έντονη ενέργεια στον κόσμο αυτή την εβδομάδα.

Ο Άρης και ο Κρόνος θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, και ως οι δύο κακόβουλοι πλανήτες στην αστρολογία, μπορεί να μην είναι ακριβώς μια βόλτα στο πάρκο.

Στις 4 Αυγούστου, ο Ερμής - ο πλανήτης της επικοινωνίας και της ψυχικής διέγερσης - θα μετατοπιστεί στην Παρθένο, το ζώδιο της ανάτασής του.

Ως μεταβλητό ζώδιο της γης, o Παρθένος έχει να κάνει με την εύρεση πρακτικών λύσεων στα προβλήματα και την πραγματοποίηση αλλαγών μόνο όταν είναι απαραίτητες.

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να δουλέψετε σε ένα νέο σχέδιο ή έργο που απαιτεί από εσάς να δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια και να βρείτε λύσεις.

Θα νιώσετε την τάση να ξεκινήσετε τη δράση με έναν τρόπο που έχει να κάνει με την υπηρεσία τώρα και θα είναι πολύ πιο εύκολο να λάβετε λογικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News