Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Φαίη Ξυλά: Σπάνια εμφάνιση με ασπρόμαυρο μπικίνι και αναλογίες που ζαλίζουν (ΦΩΤΟ)


Η γνωστή ηθοποιός Φαίη Ξυλά βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κέρκυρα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, και κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η φαίη Ξυλά απολαμβάνει το καλοκαίρι μετά από έναν πολύ απαιτητικό χειμώνα, κα ενημερώνει τους χιλιάδες followers της στο instagram για την καθημερινότητά της.

Επιλέγοντας ασπρόμαυρο μπικίνι και ποζάροντας από την παραλία, η Φαίη Ξυλά, έκανε τις νέες της αναρτήσεις στο instagram, αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα για την παρέα των διακοπών της.

Η Φαίη Ξυλά ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο!

«Όταν έμεινα έγκυος ένιωσα αυτό το ένστικτο της μητρότητας. Ένιωσα κατευθείαν μαμά, πριν δεν υπήρχε καθόλου στο μυαλό μου. Υπάρχουν γυναίκες που λένε ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Βλέπουν τα παιδάκια και κάνουν σαν τρελές», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Φαίη Ξυλά.

2 σχόλια:

  1. Τον Σηφη τον ειδες με μαγιο ρε Ξυλα; εχει και τριχες και ειναι και μαλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι με τις τρίχες αυτού του σήφη έπαιζες;
      Το πλέκεις το πουλόβερ βλέπω. :-):-):-)

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News