Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Εντολή Μητσοτάκη να ενημερωθεί άμεσα ο Ν. Ανδρουλάκης για την παρακολούθηση του κινητού του


Η κυβέρνηση αναμένει τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη, ωστόσο συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζουν ότι είναι δεδομένη η απόφαση του πρωθυπουργού να χυθεί φως στην υπόθεση, ενώ έχει δοθεί εντολή να ενημερωθεί πλήρως ο Νίκος Ανδρουλάκης από το νέο Διοικητή της ΕΥΠ.

O κύριος Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί αναλυτικά για το πως προέκυψε η εισαγγελική άδεια για παρακολούθησή του, λένε κυβερνητικές πηγές.

Η κλήση του κ. Ανδρουλάκη θα γίνει από τον νέο αρχηγό της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, ο οποίος ορίστηκε αντικαταστάτης του Παναγιώτη Κοντολέοντος ο οποίος παραιτήθηκε νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπήρξε νόμιμη εισαγγελική απόφαση για παρακολούθηση των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη, επί τρεις μήνες, με την επισύνδεση, η οποία δεν έγινε με το λογισμικό Predator. Η παρακολούθηση διεκόπη δύο μέρες μετά την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Η νόμιμη αν και χωρίς να έχει λάβει γνώση ο πρωθυπουργός, όπως τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές, εισαγγελική απόφαση για παρακολούθηση των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι η αιτία που οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην απόφαση να ζητήσει άμεσα την παραίτηση του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Ως αυτή την ώρα είναι γνωστό ότι ο Παναγιώτης Κοντολέων ενέκρινε την παρακολούθηση, ωστόσο, ο Διοικητής της ΕΥΠ για άγνωστους λόγους αποφάσισε να μην ενημερώσει τον πρωθυπουργό επί του θέματος.

8 σχόλια:

  1. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 3% ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι ναι! Μπορεί και 1,4%
      χαχαχααχαχαχαχαα

      Διαγραφή
  2. Esi.mitsotaki.na.enimerosis.iati.tou.ekanes.ipoklopi.sto.kinito.rezili.jiname..pangozmios.🐀🐀🐀🐀🐀🐀🌶🌶🌶🌶🦘🦘🦘🦘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γραφε ελληνικα βλακα ααααα βλακα καραγκιοζη

      Διαγραφή
    2. Στα ελληνικά πάντως ξεκινάμε με κεφαλαίο και βάζουμε μια τελεία στο τέλος της πρότασης,.

      Διαγραφή
    3. Εσείς είστε Ελληνίς; Από πού αν επιτρέπεται;

      Διαγραφή
    4. απ τη Μυτιλινη ειμαι γιδ

      Διαγραφή
    5. Αααα! Βορειοαιγαιοπελαγίτισσα!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News