Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Ξανά μαζί ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη - Απέσυρε τη μήνυση


Συζητήθηκαν όσο λίγοι πριν λίγες εβδομάδες και απασχόλησαν τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και ο Θέμης Αδαμαντίδης φαίνεται πως είναι ξανά μαζί με την εντυπωσιακή Βαρβάρα Κίρκη.

Σύμφωνα με το περιοδικό "YOU" και το ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, οι μηνύσεις αποσύρθηκαν και φυσικά δεν θα πραγματοποιηθεί το εξ αναβολής δικαστήριο που είχε προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Να θυμίσουμε πως η Βαρβάρα Κίρκη είχε κατηγορήσει δημοσίως τον Θέμη Αδαμαντίδη για βίαιη συμπεριφορά με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο τραγουδιστής.

3 σχόλια:

  1. Και το ξύλο που έφαγε; Ο δημόσιος διασυρμός; Τι να συμβαίνει άραγε; Τώρα όλα καλά; Δε γίνονται αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε πώς.
    Για χαζή την περάσατε?
    Την δόξα πολλοί εμισησαν.
    Το χρήμα ουδείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τετοιες γκομενες αν δεν της δειρεις δεν κανουν καλα γουστα, και στο φιναλε δεν πανε να γ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News