Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Σάνα Μαρίν: Η Πρωθυπουργός Φινλανδίας έκανε τεστ για ναρκωτικά - Τι απάντησε ο τραγουδιστής


Στην παραδοχή ότι έκανε τεστ για ναρκωτικά προχώρησε σήμερα η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα βίντεο που την έδειχναν σε πάρτι, όπου ακούγεται η λέξη “αλεύρι” που στη φινλανδική αργκό σημαίνει κοκαΐνη.

«Σήμερα έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα. «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», πρόσθεσε. Ακόμη επανέλαβε ότι είναι αναστατωμένη σχετικά με τη διαρροή των βίντεο.

.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Πέμπτη, βουλευτής του κυβερνητικού συνασπισμού που ηγείται η Μαρίν της ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών. Μάλιστα όταν η ίδια ρωτήθηκε εάν βρισκόταν σε μέρος όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών απάντησε πως «φυσικά δεν μπορώ να ξέρω εάν κάποιος έκανε χρήση από την στιγμή που δεν το έχω δει. Το βράδυ που τραβήχτηκε το βίντεο δεν παρατήρησα να έχει γίνει χρήση ναρκωτικών από κάποιον».

Ο αισθησιακός χορός της Σάνα Μαρίν με τον γνωστό τραγουδιστή

Η Σάνα Μαρίν δεν δίστασε να απαντήσει στον καιταιγισμό ερωτήσεων που δέχθηκε ακόμα και για το βίντεο που την δείχνει να χορεύει αισθησιακά με Φινλανδό τραγουδιστή. Συγκεκριμένα είπε ότι είναι σε γνώση της πώς βιντεοσκοπείται διαρκώς, πρόσθεσε ωστόσο ότι εμπιστεύεται τους πολίτες που «κατανοούν την ανάγκη για ελεύθερο χρόνο και ιδιωτικότητα της πρωθυπουργού». Μάλιστα συμπλήρωσε πως δεν συνέβη τίποτα το ακατάλληλο ή το απρεπές με τον τραγουδιστή Olavi Uusivirta.

Από την πλευρά του, ο γνωστός τραγουδοποιός και τραγουδιστής, κληθείς να σχολιάσει το βίντεο, αρκέστηκε να απαντήσει: “Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!”.

Σημειώνεται ότι η Μάριν είναι παντρεμένη από το 2020 με τον Μάρκους Ράικονεν και έχουν μία κόρη. Μάλιστα ο τραγουδιστής όπως φαίνεται στο βίντεο φέρνει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Σάνα Μαρίν, την φιλάει ενώ έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της.

Άνθρωποι που ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο πάρτι δήλωσαν στο Seiska ότι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας χόρεψε με τον ίδιο τρόπο και με άλλους άνδρες, ενώ μαζί της φέρεται να ήταν η Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Alma, καθώς και η influencer του TikTok, Sabina Sarkka.

«Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες», δήλωσε ένας από τους παριστάμενους και πρόσθεσε πως «βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

Την ίδια ώρα ένας άλλος δήλωσε πως «οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν ακόμα εκεί». Σύμφωνα με το Seiska η Φινλανδή πρωθυπουργός έμεινε στο κλάμπ μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι της, προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε συνεντεύξεις Τύπου με τη φωνή της να ακούγεται βραχνή. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές.

5 σχόλια:

  1. Ti.efkola.grafite.ia.alous.prothipourgous.eno.o.dikozmas.ta.kani.ola.sosta.🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α μπρε γκραφιτι εκανες μπρε; α μπρε ασε να γκραφουνε μπρε, ουτως η αλλως στον περασμένο αιώνά ζείς μπρε

      Διαγραφή
  2. Γλεντά κορίτσι μου να νιώσεις όλες της χαρές που μπορεί να σου προσφέρει το σώμα σου και άσε να λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να πάθουν που έκαναν πρωθυπουργό ένα κορίτσι που το μυαλό της είναι να μην πω που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έπαθαν δηλαδή; Το μόνο που βλέπω είναι μερικούς κουτσομπόληδες που ασχολούνται με την προσωπική ζωή της πρωθυπουργού, την οποία έχει η ίδια κάθε δικαίωμα να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σεξιστικό το σχόλιό σου, όσον αφορά τις υποτιθέμενες καθωσπρέπει συμπεριφορές των κοριτσιών.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News