Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε δώρο Aston Martin 707 ίππων αξίας 240.000 ευρώ στον πατέρα του


Μια Aston Martin DBX έκανε δώρο στον πατέρα του, Απόστολο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αξίας άνω των 240.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα orange.fr ο Τσιτσιπάς πρόσφερε το εντυπωσιακό αμάξι στον πατέρα του και μάλιστα με έναν μοναδικό τρόπο που θυμίζει ταινία.

Το αμάξι ήταν κρυμμένο κάτω από έναν μουσαμά στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Μάλιστα η Aston Martin των 707 ίππων είχε πινακίδες που έγραφαν 24/12, δηλαδή την ημερομηνία γέννησης του Απόστολου Τσιτσιπά.

Ο πατέρας του ξαφνιασμένος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε και συγκινημένος αγκάλιασε τον Στέφανο.

3 σχόλια:

  1. Κατάλαβες. Άλλοι δεν έχουν ούτε 250 Ευρώ κι άλλοι προκλητικά κάνουν δώρο 250.000 χιλιάδες. Αυτός είναι ο κόσμος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνε Τσιτσιπας ρε φίλε σε εμποδίζει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News