Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

8η ένταξη για έργα οδοποιίας τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Πέλλας


Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Πέλλας για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δήμου Πέλλας» που υποβλήθηκε στη δράση 4.3.4. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 992.330,27 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου μήκους 3,7 χιλιομέτρων που εξυπηρετεί τα αγροκτήματα Καρυώτισσας και Γαλατάδων.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να ασφαλτοστρώσουμε πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων καλύπτοντας μεγάλο μέρος των αναγκών των αγροτικών εκμεταλλεύσεων. Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση των υποδομών και η στήριξη των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ιδιαίτερα τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη για την συνεργασία καθώς και τα στελέχη της Τ.Υ. και τους συνεργάτες μου στο δήμο και γι’ αυτή την επιτυχία. Με την υλοποίηση τέτοιων έργων ενισχύουμε την αγροτική παραγωγή και δίνουμε κίνητρα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News