Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του Αυγούστου


Μια πολύ δυνατή αστρολογική μέρα έρχεται στις 12 Αυγούστου, καθώς εκείνη τη μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνοντας αναστάτωση σε τέσσερα ζώδια.

Είμαστε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, και αν η τριπλή ανάδρομη πορεία Ποσειδώνα-Κρόνου-Δία δεν έχει αναστατώσει εντελώς τον κόσμο σας, τότε η επόμενη πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα το κάνει. Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 είναι η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους, με κορύφωση στις 12 Αυγούστου στις 4:35 π.μ.

Το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» -που πήρε το όνομά του από την περίοδο του καλοκαιριού κατά την οποία τα ψάρια οξύρρυγχος είναι άφθονα, σύμφωνα με το Farmer's Almanac- είναι μια δραματική υπερπανσέληνος. Αυτό σημαίνει ότι το ήδη συναισθηματικό φεγγάρι μας καλεί να ψάξουμε βαθύτερα στην πηγή των συναισθημάτων μας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβληματιστούμε σχετικά με τις επιθυμίες και να αναγνωρίσουμε σκέψεις και ιδέες που έχουμε παραμερίσει.

Ολοι επηρεαζόμαστε πάντα από μια Πανσέληνο αλλά υπάρχουν τέσσερα ζώδια που σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων, ίσως νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Αυγούστου

Ταύροι (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Αυτό το φεγγάρι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και μπορεί να σας δημιουργήσει προβληματισμούς ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την καριέρα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας.

Στο προσκήνιο έρχονται και θέματα της οικογένειας και του σπιτιού, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

Λέοντες (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η πανσέληνος αναστατώνει τον τομέα των σχέσεων, Λέοντες. Τα πράγματα μπορεί να είναι ταραχώδη, καθώς ψάχνετε πώς να προχωρήσετε μπροστά με καθαρό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κατευνάσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνετε και εσείς πιστοί στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Είναι η εποχή σας, άλλωστε.

Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, και το μυστικό είναι να πιστέψετε ότι υπάρχει χώρος να τιμήσετε και τα δύο.

Σκορπιοί (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η δύσκολη Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Αν το τελευταίο διάστημα δίνατε περισσότερη ενέργεια στα επαγγελματικά απ’ ό,τι στο σπίτι και την οικογένεια, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παράπονα και προβλήματα.

Θα είναι μια ζοφερή, χωρίς συναισθήματα στιγμή, όπου οι Σκορπιοί θα αναρωτηθείτε αν πρέπει να αναπροσαρμόσετε τα όρια που θέτετε στα μέλη της οικογένειας σας, ειδικά στους γονείς.

Υδροχόοι (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Μιλάμε για μια έντονη πανσέληνο, Υδροχόοι. Θα νιώσετε συσσωρευμένη ένταση και θυμό και θα σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, καθώς στο φεγγάρι αυτό συμμετέχει και ο πλανήτης του πολέμου, ο Αρης.

Θυμηθείτε ότι έχετε κάνει ένα μεγάλο ταξίδι προς την αυτογνωσία το προηγούμενο διάστημα και προσπαθήστε να διαχειριστείτε την ενέργεια. Μπορεί να έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας, αλλά προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία και σύνεση.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News