Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Θρίλερ με τον θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι - Εξετάζουν πιθανή γυναικοκτονία, άφαντος ο σύντροφός της


Συνεχίζεται το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι όπου διέμενε επί της οδού Αραχώβης.

Όπως έγραψε νωρίτερα το iefimerida.gr, η 17χρονη βρέθηκε νεκρή και ημίγυμνη στο κρεβάτι της, με κατεβασμένη τη φόρμα της, ενώ το γεγονός ότι δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης, σε συνδυασμό με την εξαφάνιση του συντρόφου της, κάνουν τις αστυνομικές Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Εάν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, της δολοφονίας δηλαδή, τότε θα πρόκειται για μια νέα γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα, η τρίτη μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, μετά από εκείνες σε Ρέθυμνο και Ζάκυνθο.

Το θύμα, 17 ετών, πιθανότατα Ρομά, είχε δεσμό με άνδρα πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος διέμενε μέσα στο σπίτι στο Περιστέρι δίχως τη θέληση της μητέρας της. Οι τσακωμοί, σύμφωνα με πηγές του iefimerida.gr, ήταν συχνοί και άλλοτε έντονοι.

Τη βρήκαν νεκρή η μητέρα και η αδερφή της, τι λέει ο ιατροδικαστής

Tην 17χρονη εντόπισαν νεκρή η μητέρα της και η αδερφή της (γύρω στα 16) τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Η κοπέλα έφερε μώλωπες στο χέρι και στο σώμα, ενώ στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή αποκλείει το ενδεχόμενο η 17χρονη να έβαλε τέλος στη ζωή της, ενισχύοντας έτσι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί.

Άφαντος ο σύντροφός της

Οι αστυνομικοί, πλέον, αναζητούν τον Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να μάζεψε κάποια ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα και να εξαφανίστηκε. Πιθανότατα, όπως εκτιμάται, να βρίσκεται, πλέον, εκτός Αθηνών ή ακόμη και εκτός Ελλάδας.

Πάντως, οι Αρχές ήδη έχουν προχωρήσει στη προσαγωγή φιλικού ζευγαριού που ίσως να δώσει σημαντικές απαντήσεις προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News