Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Πλεύρης: «Ο Τσίπρας πήγε με κορονοϊό στο Προεδρικό» - ΣΥΡΙΖΑ: «Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο»


«Μας εγκαλεί η αντιπολίτευση ότι πρέπει να επαναφέρουμε πιο αυστηρά μέτρα και με λύπη μου είδα ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν τήρησε τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ. Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε για τη νόσησή του στις 20 Ιουλίου, είπε ότι εν μέσω των πυρκαγιών πληροφορήθηκε ότι έχει κορονοϊό. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφείς, υπάρχουν πέντε μέρες απομόνωσης και δεν μετρά η πρώτη μέρα. Ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στην 4η ημέρα στις 24 Ιουλίου. Αν δεχτούμε ότι νόσησε την προηγούμενη μέρα, ήταν στην έμπτη μέρα. Βρέθηκε με μάσκα στις πυρκαγιές και το απόγευμα ήταν χωρίς μάσκα στο Προεδρικό Μέγαρο εν μέσω περιόδου που θα έπρεπε να ήταν σε καταντίνα. Ή αν είχε ολοκληρώσει την καραντίνα θα έπρεπε να κυκλοφορεί με μάσκα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η απάντηση ήρθε με τη δημοσιοποίηση του αρνητικού PCR του Αλέξη Τσίπρα από το περασμένο Σάββατο στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε γράψει σε κοινωνικά δίκτυα πως ενημερώθηκε ότι νόσησε για δεύτερη φορά από κορονοϊό στις 20 Ιουλίου εν μέσω των πυρκαγιών.

10 σχόλια:

  1. Έχει πλάκα να πήγε και ο Πολάκης ο καπνιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι αυτος ηταν με τον Σηφη για γκομενες γιατι ο Σηφης εχει και τριχες.

      Διαγραφή
  2. To.akrodexio.sourgelo.milai.pou.pire.sto.lemotou.toses.psixes.me.tin.aniparxiatou.ta.dialisane.ola.ta.nosokomia.ke.exoune.moutra.ke.miloun.🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπούλη αναψε το κλιματιστικό να δροσιστούν τ αρχ.... σου γιατί θα εχεις πονοκεφαλους με της σφαλιάρες που θα σας ριχνει ο Μητσοτάκης.

      Διαγραφή
    2. ρε βλημα περιμενεις ο ζαιος να κερδισει ξανα εκλογες;

      Διαγραφή
  3. "...δημοσιοποίηση του αρνητικού PCR του Αλέξη Τσίπρα από το περασμένο Σάββατο στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό."!!!
    Αλλά ο γιος του Κωνσταντίνου της 4ης Αυγούστου που παρακολουθεί κάθε πολίτη(το χούι του χαφιέ δεν κόβεται) δεν κρατιέται. Κυρία κυρία ο Αλέξης έχει μύξες και πήγε μέγαρο.
    Δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση ανενημέρωτος.
    Στη χειρότερη;
    Προβοκάτορας; Ψεύτης; Λαϊκιστής;Διχαστικός; Απατεώνας; ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού είναι έτσι, γιατί ο κ. Πλεύρης δεν ζήτησε την απομάκρυνση του Τσίπρα από το μέγαρο και άφησε τόσους ανθρώπους να εκτεθούν σε κίνδυνο;
    Γιατί δεν κινεί διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για όσους παραβιάζουν το πρωτόκολλο έστω τώρα; Χαρίζεται στον Τσίπρα;
    Είχε ταράξει τους απλούς πολίτες στα πρόστιμα. Τώρα γιατί χαρίζεται;
    Αν δεν το κάνει, απλώς πρόκειται απλά για ένα ακόμα από τα συνηθισμένα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους αφηνει για να βλεπει ο λαος πως τα σουργελα του Συριζα ξεφτιλιζοντε

      Διαγραφή
  5. ΑΝΕΥΘΗΝΟΣ ΛΑΙΚΗΣΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι τοσο μπουφος που δεν εχει καταλογισμο ουτε καν γνωριζει της συνεπειες της πραξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News