Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Φραστική επίθεση κατά του Φιλιππίδη έξω από τα δικαστήρια: «Μην τολμήσεις ξανά αληταρά, μεγαλώνουμε παιδιά» (ΒΙΝΤΕΟ)


Φραστική επίθεση δέχτηκε ο, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης έξω από τα δικαστήρια, την ώρα που έφτανε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Λίγο μετά τις 8:30 ο κατηγορούμενος Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του στα δικαστήρια, ενώ στο σημείο βρίσκονταν δημοσιογράφοι και κάμερες περιμένοντας την άφιξή του.

Ξαφνικά ένας πολίτης τον πλησίασε και άρχισε να του φωνάζει: «Αυτό που έκανες στη γυναίκα μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Αληταρά! Μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε να τον κοιτά απορημένος και συνέχισε να περπατά προς το δικαστήριο, καθώς σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News