Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Άρχισαν οι εργασίες για την αναβάθμιση του οδοστρώματος στις ανηφόρες του Άγρα


Ιορδάνης Τζαμτζής : «Αιχμή του σχεδιασμού μας είναι η ασφάλεια όλων»

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες για την βελτίωση της Ε.Ο. Έδεσσας – Φλώρινας, στις ανηφόρες του Άγρα. Το έργο αποτελεί τμήμα του σημαντικού σχεδιασμού, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με κυρίαρχο στόχο την οδική ασφάλεια σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο ευθύνης της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, παρακολούθησε την έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης, επισημαίνοντας την βαρύνουσα σημασία της οδικής ασφάλειας για τους κατοίκους , τους επισκέπτες της περιοχής αλλά και τη διακίνηση των εμπορευμάτων και της παραγωγής από τα αγροκτήματα. «Βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο ολιστικής παρέμβασης στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πέλλας» τόνισε ο κ. Τζαμτζής, «το οποίο αφορά στον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια τμημάτων του εθνικού και περιφερειακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας. Περιλαμβάνει τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών, των τεχνικών χαρακτηριστικών των οδών, τη βελτίωση των στοιχείων ασφαλείας με τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, σημάνσεων, ηλεκτροφωτισμού κ.α. όπως, άλλωστε, απαιτούν οι συμπολίτες μας».

2 σχόλια:

  1. Φαραωνικά έργα γίνονται στον νομό Πέλλας παιδιά, αυτός ο νομός τελικά είναι πρότυπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν ηταν ο Σηφης τιποτα δεν θα γινοταν και ειναι και τριχωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News