Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Περίεργη η σεισμική ησυχία σε όλη τη χώρα»


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση του σεισμολόγου, Γεράσιμου Παπαδόπουλου, για τη… «σεισμική ησυχία» σε όλη τη χώρα, επειδή δεν έχουν σημειωθεί σεισμοί πάνω από 5 Ρίχτερ μέσα στο 2022.

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, στην ανάρτησή του, αναρωτιέται «πού είναι τα 6αρια και τα 7αρια» της προηγούμενης διετίας, επειδή σημειώθηκαν αρκετοί σεισμοί που έπληξαν περιοχές της χώρας, όπως το Αρκαλοχώρι και ο Τύρναβος.

Αρκετοί είναι οι χρήστες που του εκφράζουν την ανησυχία τους, ιδιαίτερα για τη φράση του πως «τώρα συσσωρεύει ενέργεια το σύστημα».

Δείτε την ανάρτηση του σεισμολόγου Γεράσιμου Παπαδόπουλου:

«ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!! Εντός του 2022 δεν έχει κάνει ούτε ένα σεισμό μεγέθους μεγαλύτερου του 5. Που είναι τα 6άρια και 7άρια της διετίας 2020-2021…Τώρα συσσωρεύει ενέργεια το σύστημα!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News