Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Κωνσταντίνος Αργυρός: Λίγες μέρες πριν έρθει στα Λουτρά, ξετρέλανε τις θαυμάστριες του κάνοντας σερφ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αυτό το καλοκαίρι συνδυάζει δουλειά και διακοπές, αφού συνεχίζει τις συναυλίες τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, κάνοντας μικρά διαλλείματα για ξεκούραση.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μεγάλη αγάπη στα θαλάσσια σπορ και ιδιαίτερα στο surf, για αυτό κάθε φορά που έχει ελεύθερο χρόνο, φροντίζει να πηγαίνει στη θάλασσα, για να περάσει χρόνο κάνοντας το αγαπημένο του σπορ.

Αυτές τις ημέρες ο τραγουδιστής βρίσκεται στη Ρόδο και το πρωί της Παρασκευής 22/7 βρέθηκε στην παραλία για να απολαύσει τη θάλασσα με τη σανίδα του.

Στη συνέχεια μάλιστα, μοιράστηκε και σχετικό βίντεο με τους διαδικτυακούς τους φίλους, στο οποίος όπως θα δεις ο Κωνσταντίνος Αργυρός το απολαμβάνει πολύ ενώ φαίνεται πως έχει μεγάλο ταλέντο, αφού παρόλο που η θάλασσα είχε αρκετά κύματα, εκείνος δεν έχασε ούτε λεπτό την ισορροπία του.

Δες το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News