Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Τουρισμός για όλους: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα - Τα ποσά της επιδότησης και οι δικαιούχοι


Σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα tourism4all, ώστε υποβάλλουν οι δικαιούχοι τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022.

Το πρόγραμμα αφορά 200.000 δικαιούχους και το ποσό των 150 ευρώ μπορεί να εξαργυρωθεί έως και τον Ιούνιο του 2023.

Δικαιούχοι και ποσά

Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων θα είναι πολύ απλή, δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και ο δικαιούχος θα λαμβάνει ψηφιακή επιταγή στο κινητό του με βάση εισοδηματικά κριτήρια.

- Ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ

- Οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ

- Έγγαμοι με 1 παιδί: Έως 29.500 ευρώ

- Έγγαμοι με 2 παιδιά: Έως 31.000 ευρώ

Οι επιταγές θα κληρωθούν από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν, εάν τελικά εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το voucher περισσότεροι συμμετέχοντες.

Πώς θα κάνετε αίτηση

- Σύνδεση με κωδικούς TAXISnet στην σελίδα www.tourism4all.gov.gr

- Συμπλήρωση στοιχείων διεύθυνσης και επικοινωνίας

- Επισύναψη τυχόν πιστοποιητικού αναπηρίας πάνω από 67%

- Συμπλήρωση ΑΜΚΑ, σε τυχόν δικαίωμα, συνοδού

- Καταχώρηση στοιχείων ωφελούμενων - Έλεγχος και οριστικοποίηση της αίτησης

- Λήψη αριθμού πρωτοκόλλου

- Εφόσον συμφωνείτε με την προεπισκόπηση της αίτησης, επιλέγετε ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.

- Ακολουθεί μήνυμα επιτυχούς υποβολής της αίτησης με το σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε την υποβληθείσα αίτηση για το αρχείο σας.

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται τα εισοδηματικά κριτήρια θα λάβετε το σχετικό μήνυμα απόρριψης της αίτησης με την ακριβή αιτιολόγηση.

Ποιοι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση

Σε περίπτωση που δεν έχει υποβληθεί δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος που εξετάζεται ανά κύκλο προγράμματος, δεν είναι δυνατή η υποβολή αίτησης.

Η υποβολή της αίτησης για τη λήψη της οικονομικής ενίσχυσης πραγματοποιείται μέχρι την 21η Ιουλίου 2022.

Παράλληλα δικαίωμα να πάρουν επιδότηση από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» δεν έχουν όσοι έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ή είναι δικαιούχοι του Evia-Samos Pass ή κάποιου άλλου παρόμοιου προγράμματος.

Στην περίπτωση εγκεκριμένης αίτησης δεν επιτρέπεται ανάκληση ή η υποβολή δεύτερης αίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News