Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί


Με δύο ανατρεπτικά υλικά που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί ποτέ

Υλικά

- 200 γρ. ρύζι για ριζότο

- 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό λαχανικών

- 1 σάλτσα πέστο

- 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί

- Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέστε το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι.

Βήμα 2

Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά.

Βήμα 3

Ανακατέψτε στο ρύζι τη σάλτσα πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί.

Βήμα 4

Σερβίρετε και γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News