Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Αρνιακός - Καύσωνας: Αυτές είναι οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο


Καιρός με άκρως υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες, καθώς καύσωνας θα σαρώσει τη χώρα μας. Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο newsit.gr.

Ο καύσωνας θα είναι παρατεταμένος, με την θερμοκρασία να αγγίζει και να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός μιλά στο newsit.gr για το ποιες περιοχές θα επηρεάσει περισσότερο ο καύσωνας των επόμενων ημερών.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι “θερμές μάζες από την Ευρώπη έρχονται εξασθενημένες στην χώρα μας το επόμενο 10ημερο, με τον υδράργυρο να φτάνει και να ξεπερνάει τους 40 βαθμούς Κελσίου, με οροφή τους 42 στις πεδινές, ηπειρωτικές περιοχές, της κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς και Πελοποννήσου”.

Μιλώντας για τους ανέμους, υπογραμμίζει ότι “θα φτάσουν τα 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Στις Κυκλάδες τα απογεύματα θα φτάσει έως 7 μποφόρ, προσφέροντας ανάσες δροσιάς στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου”.

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο, σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό είναι οι εξής: Σέρρες, Κιλκίς, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Στυλίδα, Θήβα, Λιβαδειά, Σαλαμίνα, Ελευσίνα, Άγιοι Θεόδωροι, Άργος, Κρανίδι, Σπάρτη, Γύθειο, Καλαμάτα, Πύργος, Αγρίνιο, Άρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News