Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα δρομολόγια για τη συναυλία του τραγουδιστή στα Λουτρά Πόζαρ


ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 στις 21:00

Κωνσταντίνος Αργυρός: η περιοδεία που γράφει ιστορία συνεχίζεται! «Eleftheros Tour»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ταξιδεύει όλο το καλοκαίρι σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour».

Οι πρώτες συναυλίες έγιναν αμέσως sold out, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον no1 καλλιτέχνη της γενιάς του, να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε χιλιάδες θεατές και να γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, με μία άρτια και φαντασμαγορική παραγωγή και ρεκόρ εισιτηρίων.

Το «Eleftheros Tour» είναι γεμάτο με nο1 επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας χαρίζει το πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. Η live μουσική επέστρεψε δυναμικά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας προσκαλεί να την απολαύσουμε μαζί, στο «Eleftheros Tour». 

Συμμετέχουν οι Kings.

Η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία ξεκίνησε!

www.viva.gr
www.ktelpellas.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News